Zářijové randění u překážek

02.10.2012 19:17

Sice už je říjen, ale tak trochu doháním rest z minulého měsíce. Jak už bývá pravidlem, jezdím každý měsíc z Prahy k nám do Beskyd a u té příležitosti nemohu holky nesvolat ke stáji, abychom společně něco nepodnikly. Mezitím do stáje holky samozřejmě docházejí i beze mě a pilují lehkou jezdeckou práci anebo si jen tak vyjedou někam do terénu.

Zářijový víkend nám opět naštěstí přál, počasí vyšlo tak akorát a protože už to je jeden z posledních tréninků venku, postavila jsem holkám tři šířkové překážky, první ozvláštnila dětským deštníkem a poslední slaměným pytlem.

Holky se nejdříve rozehřály a byla jsem moc ráda, že Adél už Inéz udrží v pracovním tempu hned od začátku. Při svém temperamentu ponyčka totiž často tahá za otěž a chce se hnát dopředu. Bylo moc hezké Inéz sledovat na kavaletách v pomalém a sebraném klusu.

Taky Susan s Deni předvedly hezkou práci, hlavně na překážkách, na které starší kobylka nikdy moc nebyla a i přesto před deštníkem nevyhnula a tuším že na třetí pokus si ho už hravě přehopla i s Deni v sedle. :)

Pak na řadu ve skoku přišla i malá Inéz a spolu s Adél už si skáčou 60-tky jako by se nechumelilo. Taky ony se nevyhnuly deštníku a obě se nenechaly zahanbit. :)

Tréninkové dopoledne to bylo moc příjemné a my se už těšíme na společný čtvrtý ročník Hraniční jízdy. Do té doby se chystáme jezdit už hlavně v terénu.

A zde několik fotek