Trénink v JK Beskyd 5.7.2012

17.07.2012 18:20

Ve sváteční čtvrtek jsme se s holkama dohodly na tréninku v JK Beskyd v Jablunkově. Důvod byl jednak ten, že my letos žádnou pořádnou jízdárnu nemáme a holky trénují jen s provizorními překážkami a dalšími pomůckami. Navíc jsem to holkám tak trochu i slíbila, že si vyrazíme zase někam jinam a koňousi se aspoň víckrát do roka svezou přepravníkem a kouknou se i do nějakého pro ně neznámého okolí. :)

Takže jsme odpoledne po obědě vyrazily, počasí by mohlo být o něco míň parnější, docela jsme se obávaly bouřek a popravdě i dehydratace. Takže všichni povinně dostávali napít..., samozřejmě vodu :)

Holkám to šlo moc hezky, v tom vedru se divím, že jsme obě kobylky dostali do jakéhos takovéhos pracovního tempa a že si i Su zaskákala přes řádné překážky podle pravých tlouštěk a velikostí. Nějaké cukání samozřejmě bylo, to by hold nebyla Su, ale jinak to bylo moc příjemné tréninkové dopoledne.

Áďa s Inéz si skusily jízdu přes kavalety a taky jsme se pokusily o skok přes nízký křížek, Inda je ale pěkný zvrhlík a podobné překážky zkrátka překračuje, protože má raději ty vyšší. :) Takže nám u Inéz nezbývá nic jiného než začít s tréninkem u nás doma a postupně se dopracovávat aspoň k nízkým překážkám do půlky metru. Zda se nám to podaří, uvidíme, ale Áďa je hodně šikovná.

Deni je už ve skocích více v kramflecích a myslím si, že by nebylo vůbec špatné v srpnu na travnatém povrchu postavit skokovou řadu a dát si trošku více do těla. :) O tom už ale snad v příštím měsíci. :)

Děkujeme Saši za ochotu a vstřícnost a doufáme, že se zase potkáme s ní i s jejími koníky na nějaké společné akci.

Několik foteček najdete zde