Pohodové listopadové vyjížďky

15.11.2012 11:14

Jak už to tak bývá, po skončení jezdecké sezóny si každým rokem vychutnáváme příjemné vyjížďky. Ne že bychom byli nějakými profi jezdci a měli profi jezdecký program na celou sezónu, to ani omylem, ale i u nás se během toho jara a léta děje více věcí, především se více věnujeme výcviku Adél a Inéz a zdokonalování se v ježdění u Deni a Susan. S tím taky souvisí fakt, že více trénujeme přes překážky, kavaletky apod. :)

Hubertovou jízdou anebo letos naší Hraniční jízdou jsme ukončily tu aktivnější jezdeckou část a vychutnáváme si takové to horské mezidobí, kdy už sice není úplně dlouhý den a úplně nejlepší počasí, ale ještě není sníh a kalamity :) proto holky jezdívají hlavně na klidné vyjížďky, Adél se tak dostává s Inéz i někam dál než dřív a obě  jízdy střídají jak se sedlem tak bez něj. Hlavně pro Áďu to je nová zkušenost a vypadá to, že jízdu bez sedla si hodně zamilovala.

Jsem ráda, že Deni tohle zpestření Adél nabídla, protože se mnohdy během zimý stává, že sněží a mrzne až praští a je pak lepší přes koně přehodit starou deku a provětrat se na chvíli jen tak bez výstroje. Uvidíme jak brzy udeří zima letos, ale určitě se už těšíme na ježdění v prašanu. :)

 

Několik nových fotek naleznete zde