Červnové vyjížďky

17.06.2012 16:14

Po vydařeném májovém srazu nejbližších koňáků v okolí Deni s Áďou jezdí nadále na pravidelné vyjíž´dky do terénu. Potřebujeme Áďu naučit si samostatně poradit v některých záležitostech a zároveň s tím bychom rády, aby se Inézka po zimní ozdravovací pauze dostala do lepší formy a bylo to na ní víc vidět. Zatím má totiž nožičky jako špalečky a na žádnou celodenní vyjížďku by to ještě nebylo. :)

Věřím ale tomu, že se během prázdnin obě kobylky dostanou do kondice, aby se mohly na podzim zúčastnit některé z pořádaných Hubertových jízd. Deni Áďu postupně učí v terénu déle vyklusávat a taky cválat. Zatím to ještě není úplně to pravé ořechové, ale nějaký cval na louce už spolu s Inéz zvládnou a vypadá to velmi nadějně.

Pokud by přálo počasí, chtěly bychom si zajet v červenci na nějaký menší trénink do nejbližšího jezdeckého klubu a tam už by se Á´da pomaličku učila i další práci v ježdění přes kavalety a posléze skoku přez nizoučké překážky. Uvidíme, jak se všechno podaří. Už teď ale Deni děkuju za ten čas a veškeré úsilí, které Adĺ při učení věnuje, protože sama vím, jak je to náročné. Navíc je Áďa někdy pěkně tvrdohlavá hlavička.... :))

Práce nám jde od ruky, zdravíčko slouží a to další se už všechno zvládne.

Zde několik fotek z vyjížďky směrem na Slovensko.